Wie zijn wij?

– Heb jij een leuke huishond die af en toe trekjes vertoont die je liever niet ziet? – Wil je een hond die komt als je hem roept, keurig aan de lijn meewandelt en niet reageert op andere honden?
– Wil jij samen met je hond sporten en je hond daar optimaal op voorbereiden? – Zoek je een online cursus of workshop die jou helpt bij de specifieke (sport)training van je hond?
– Wil je je eigen hond of die van cursisten optimaal begeleiden bij het aanleren van gewenst gedrag? – Wil je inhoudelijk meer weten over de trainingsmethode die clicker training heet?

Zoek niet verder: de Clicker Training Academy kan je helpen!

Sam Turner en Renee Jonkers zijn specialisten op het gebied van het (clicker) trainen van honden, sprekers en oprichters van de Clicker Training Academy en (mede)auteurs van diverse boeken op het gebied van clicker training en balans & coordinatie.

ZSam & Reneeij helpen jou om het beste uit je hond te halen. Via hun blog, e-zines, social media, online cursussen, webinars en workshops inspireren Sam en Renee dagelijks vele hondenbezitters om actief met hun hond aan de slag te gaan en fantastische resultaten te bereiken. Of je nu een leuke huishond wilt of een potentiele (hondensport)kampioen aan het trainen bent.

Beide dames zien het als hun missie om zoveel mogelijk hondeneigenaren te laten kennismaken met clicker training en hen te laten delen in het plezier dat je samen met je hond kunt hebben als je met de clicker traint. Dat doen zij op hun unieke wijze: persoonlijk, doelgericht, to the point, no nonsense, meelevend en met een vleugje humor.

Zowel Sam als Renee hebben beiden een succesvolle hondenschool in de regio Arnhem en Eindhoven. Zo goedlopend dat er regelmatig met een wachtlijst gewerkt werd. En omdat ze zichzelf niet in stukjes kunnen opknippen en niemand teleur willen stellen, zijn ze samen de Clicker Training Academy begonnen. Nu kunnen ze hun kennis en ervaring met betrekking tot clicker training met iedereen delen in plaats van enkel de cursisten in de directe omgeving van hun hondenscholen.

Waarin verschilt de Clicker Training Academy van andere hondenscholen?

lablaptopWat Clicker Training Academy anders maakt, is dat wij onze cursussen online aanbieden. Hierdoor heb je toegang tot de lessen wanneer het jou uitkomt en hoef je geen vaste dag en tijd in je agenda te reserveren voor de hondentraining. Alles staat in onze online leeromgeving op jou te wachten zodat je na het doornemen van de les, meteen met je eigen hond aan de slag kan. Snel, makkelijk en totaal niet van het weer afhankelijk!

Wij werken bij al onze cursussen en workshops met behulp van clicker training. Deze hondvriendelijke trainingsmethode zorgt ervoor dat jij en je hond optimaal leren en in sneltreinvaart resultaat zien. Tijdens de lessen is er veel interactie met ons en mede cursisten, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat de leerstof op jullie niveau aangepast kan worden. Wij vinden namelijk erg belangrijk dat jullie samen succesvol kunnen zijn!

Met welk type mensen werken jullie graag?

golden_retrieverWij werken het liefst met gemotiveerde hondeneigenaren die bereid zijn om tijd in het aanleren van de oefeningen te steken. Als je geen tijd in de training van je hond stopt, dan mag je ook niet verwachten dat jullie samen succesvol kunnen zijn. Om met succes je hond te trainen is het belangrijk dat je op een leuke en succesvolle manier met je hond gaat samenwerken. De mensen die de beste resultaten uit onze online curssussen en workshops halen, zijn diegenen die bereid zijn om elke dag 3 keer 5 minuten met hun hond samen te werken en hun resultaten in onze online leeromgeving te delen. Hierdoor:

  • zien zij snel resultaat bij het aanleren van de oefeningen
  • maken zij optimaal gebruik van de opbouw van de oefeningen
  • krijgen zij een betere band met hun hond waardoor samenwerken nog leuker wordt en resultaten nog sneller bereikt worden
  • krijgen zij snel feedback over waar zij zijn in het trainingsproces en welke stap de volgende is.

Op deze manier kunnen wij optimaal inspelen op de wensen en behoeftes die jij hebt. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige cursussen en workshops is namelijk erg belangrijk voor ons.

Enthousiast geworden?

  • Een overzicht van al onze cursussen en workshops vind je hier. Na aanmelding en betaling via Ideal heb je direct toegang tot de online leeromgeving. Na de startdatum van de cursus kun je hier al je lessen vinden.
  • Wil je eerst weten hoe een online cursus er uit ziet? Neem dan een kijkje in onze gratis proefles.
  • Wil je op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief (verschijnt ongeveer 6-8 keer per jaar) en je bent als een van de eersten op de hoogte van alle activiteiten die wij organiseren. Aanmelden kan via de invulvelden aan de linkerkant van deze pagina.