Voor wie?

Heb jij de meest leuke en lieve hond van de wereld en doe je er graag leuke dingen mee? Ben je altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en leer jij je hond graag nieuwe dingen aan? Lijkt het je leuk om meer kennis op te doen over clicker training en kan je niet wachten om samen met je hond nieuwe dingen te leren? Kijk niet verder, de Clicker Training Academy heeft zeker een cursus voor jou. Van basisvaardigheden als target training tot het behalen van een Dog Trick Titel voor je hond, het kan bij ons allemaal!

Of sport jij juist samen met je hond? En ben je op zoek naar verdieping in de training? Wil je hond leren met afleidingen om te gaan, gereed te maken voor de wedstrijd of examenring of perfect volgwerk aan te leren? Wil je graag behendigheid gaan trainen en voordat je start een goede basis leggen? De Clicker Training Academy gaat het je allemaal aanbieden. En voor dat je het weet lopen jij en je hond de sterren van de hemel!

Vind de cursus die bij jou past!

De clickers die je bij de diverse cursussen staan, geven aan wat het moeilijkheidsniveau van een cursus is en of we bepaalde voorkennis van je verwachten of niet.

moeilijkheidsgraad-1Dit zijn cursussen speciaal voor beginnende clicker trainers. Hier leren we je basisvaardigheden aan zoals shapen en target training, of gaan we direct het diepe in met de toepassing van deze basisvaardigheden zoals het aanleren van tricks of puppyvaardigheden. Ervaring met clicker training is niet nodig, dat leren we je in deze cursussen!

moeilijkheidsgraad-2Dit zijn cursussen waarbij we verwachten dat je al bekend bent met clicker training. Je weet globaal wat clicker training inhoudt en bent bekend met concepten als target training en cues toevoegen. Cursussen met twee clickers gaan de diepte in qua clicker training kennis of sport specifieke vaardigheden als volgen of apporteren en beschouwen bovenstaande concepten als bekend.

moeilijkheidsgraad-3Expert cursussen! Ideaal voor degene die het uiterste uit de kan wil halen met clicker training of juist les wil gaan geven met behulp van clicker training. Hier leer je alle ins- en outs die nodig zijn. We gaan in op geavanceerde trainingsconcepten en gaan er vanuit dat jij en je hond al behoorlijk wat clicker training ervaring hebben opgedaan. Werken met clicker, target(s), cues etc. heeft weinig geheimen voor je en je bent er klaar voor om je onder te laten dompelen in de (wetenschappelijke) achtergronden en toepassingen van clicker training.

Wil je weten of er een cursus voor jou wordt aangeboden? Neem een kijkje op onze cursuspagina en laat je verrassen door ons cursusaanbod.