Hoe werkt het?


De Clicker Training Academy is een online hondenschool. Dit betekent dat je alle informatie, video’s en andere benodigdheden die nodig zijn voor het succesvol doorlopen van de cursus online vindt. Wel zo makkelijk! Je kunt wanneer het jou uitkomt de les doornemen en met je hond aan de slag gaan. Ongeacht waar je bent, wat het weer is, of hoe laat het is! Een online hondenschool betekent vrijheid!

Cursusvormen

Voorbeeldles screenshotAl onze online cursussen worden verhelderd door video’s waarop je ons aan het werk ziet. De tekst verduidelijkt wat we precies bedoelen en geeft aanvullende achtergrondinformatie. Je kunt altijd reageren op de aangeboden oefeningen en video’s. Interactie met je medecursisten en instructeurs is een van de grote voordelen van online leren! Een voorbeeldles (les 1 uit de cursus TargetFun!) vind je hier!

  • Online cursus met vast startdatum. De cursusvorm met de meest optimale interactie tussen cursisten (onderling) en de instructeurs. Deze cursussen bestrijken altijd een periode van 6 weken. In die zes weken krijg je tweemaal per week een les aangeboden met oefeningen, vaardigheden en achtergrondkennis, zodat je lekker aan de slag kan!

Na 6 weken stoppen we met het aanbieden van nieuwe oefeningen maar heb je nog twee weken toegang tot de online cursus om alle oefeningen op je gemak door te kunnen lezen en uit te kunnen voeren. Alle lessen zijn ook als pdf file te downloaden zodat je na afloop van de cursus toch geen les hoeft te missen!

  • Online cursus die je op elk gewenst moment kunt starten. Ideaal als je meteen aan de slag wilt want na inschrijving staat direct de eerste les online. Na een paar dagen volgt les twee en zo verder tot je aan het eind van de cursus bent. Ook hier wordt elke les aangeboden met oefeningen, vaardigheden, video’s en achtergrondkennis zodat je alles bij elkaar kunt vinden. De duur van de cursus hangt af van het onderwerp dat behandeld wordt.
  • Workshops. Wil je heel veel directe interactie met je medecursisten en instructeurs en veel bijsturing van ons ontvangen, dan is een workshop een goede optie. Af en toe geven we specifieke (clicker)training vaardigheden workshops van 1 of 2 dagen. Deze worden zoveel mogelijk centraal in Nederland gehouden zodat de reistijd voor iedereen te overzien is.

Ik wil me aanmelden, hoe doe ik dat?

Voordat je je kunt inschrijven voor een online cursus of workshop van de Clicker Training Academy, wordt je eerst gratis lid van de Clicker Training Academy. Dit doe je heel snel door op de Aanmeldknop te clicken en je gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Je hebt nu meteen toegang tot de Mijn Clicker Training Academy pagina.

Ben je al lid van de Clicker Training Academy, dan kun het beste even inloggen met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Je komt vanzelf op de Mijn Clicker Training Academy pagina.

Mijn_Clicker_Training_AcademyOp de Mijn Clicker Training Academy pagina staat een overzicht van de actieve cursussen waarvoor je hebt ingeschreven en een overzicht van alle cursussen en workshops die we op dat moment aanbieden. Hier staan ook de gratis online cursussen waartoe je automatisch toegang hebt. Kies de cursus of workshop van jouw keuze en bevestig deze met de Meld aan knop. Heb je een couponcode voor een aanbieding, dan kun je die hier invoeren. Hierna kom je vanzelf in het Ideal betalingsscherm en kun je zo jouw inschrijving verder afhandelen.

Cursuspagina screenshotNa betaling van het cursusgeld, heb je of direct toegang tot de informatiepagina van de desbetreffende cursus of workshop. Op deze pagina staan alle details over de cursus waarvoor je hebt ingeschreven en als je een cursus hebt die meteen start, dan staat hier ook meteen de eerste les voor je klaar!

Voor Belgische (en andere buitenlandse) cursisten geldt een andere procedure. Op dit moment werken we hard aan de integratie van MrCash en Paypal op onze site, maar tot die tijd kun je ons het beste een mailtje sturen met daarin de gegevens van de cursus die je wilt volgen. Je krijgt van ons dan een mail terug met daarin alle informatie over de betaalprocedure die we dan volgen.

Nieuwsgierig geworden?

Meld je dan aan voor het gratis lidmaatschap en schrijf in voor de cursus of workshop van jouw keuze. Weet je nog niet voor welke cursus je wilt inschrijven? Neem dan een kijkje in ons cursusoverzicht en laat je verrassen door de cursussen die we aanbieden.